top of page
Vier stappenplan
logo-transpirant.png
60%.png
90%.png
95%.png
100%.png

Het proteïne dieet van SLIMdiet brengt je in 4 stappen naar een gezonde leefstijl. Je volgt die stappen in jouw eigen tempo en met je eigen doel voor ogen.

Je SLIMdiet coach zal je begeleiden en staat voor je klaar.

Je weet precies hoe lang je bezig en wat je moet doen.

Jouw ideale gewicht is binnen handbereik

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Tijdens stap 1 eet je 5 SLIMdiet-maaltijden per dag gecombineerd met groenten. Water drinken is van essentieel belang in alle stappen van SLIMdiet. Dit doe je totdat je 60% van je streefgewicht behaald hebt.

 

Bij stap 2 schakel je voor de avondmaaltijd over op vlees op vis, met groenten. Alle andere regels blijf je volgen. Je let op je koolhydraten als je de avondmaaltijd gaat invoegen.

Als je aan stap 3 begint ben je al aardig op weg. Je zit op 90% van je streefgewicht. Je gaat nu ook het ontbijt als maaltijd invoegen. Je blijft opletten op koolhydraten en wij helpen je met gerechten.

Stap vier bereik ja als je op 95% van je streefgewicht bent gekomen. Je gaat nu ook de lunch als maaltijd invoegen. Ook dat helpen we je met gerechten om te zorgen dat je niet teveel koolhydraten binnenkrijgt.

Dan komt de allerbelangrijkste stap: stabilisatie. Als het goed is heb je je streefgewicht nu behaald en is het nu zorg om dit te behouden. Je kunt niet terug naar je oude eetpatroon want dan ga je gegarandeerd weer aankomen. 

Je weet nu hoeveel koolhydraten per dag je mag eten om niet aan te komen. 

Dat garandeert je dat je niet terug zult vallen.

Maar we zijn allemaal mensen met onze zwaktes en sterktes. We zien steeds vaker dat mensen 1 keer per jaar stap 1 van SLIMdiet doen om dat wat men bereikt heeft ook te behouden, zeker als er een periode is geweest waarin men het moeilijk vindt om vol te houden aan het aantal koolhydraten. 

Het mooie van Stap een is dat je weer snel in de vetverbranding komt. 

SLIMdiet weg met gras.jpg
2020-05-06_08-30-07.jpg
bottom of page