top of page
Gebruikershandleiding .jpg
logo-transpirant.png
Wil jij ook het geheim van SLIMdiet ontdekken?
De complete aanpak
weegschaal.png

Je streefgewicht behalen

battery_levels_400_clr_7041.png

Fitter en energieker

overgewicht vrouw.png

Weg met dat buikvet

Start nu meteen met je nieuwe leven!

Heb jij ook al zoveel geprobeerd? Zitten je kleren alweer te strak? Je valt elke keer weer terug en dan word je nog zwaarder. Dat willen we niet meer!

We gaan voor dat blijvend resultaat! 

SLIMdiet zorgt voor een snelle vetverbranding en sneller en blijvend resultaat. 

images4.jpg
2020-04-29_12-00-40.jpg
Keuken 1.jpg

Assortiment Box

Probeer nu de assortiment box uit van SLIMdiet.
Dit past bij jou!

Online Coaching

Er zijn 2 mogelijkheden om direct te starten:

  • online

  • op locatie

36 producten

Er zijn 6 hoofdgroepen en in totaal 36 producten waaruit je kunt kiezen

Ik ben nu 4 weken bezig met Slimdiet en al meer dan 7 kg kwijt. Voor mij persoonlijk is dat een klein wonder. Geeft kracht om door te gaan en mijn streefgewicht te bereiken.

 

Heb de laatste jaren zoveel geprobeerd en met de diagnose lipoedeem eigenlijk de moed (bijna) opgegeven dat het ooit nog zou lukken gewicht kwijt te raken. Inge vertelde me vorig jaar over Slimdiet en toen dacht ik, als zij er mee start, ga ik beginnen.

 

Het dieet valt me enorm mee, ik heb geen honger, kan lekker eten en de maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden. Ook onderweg tijdens het werk. De variëteit is prima. Shakes, warme dranken, soepen, rösti, pannenkoeken en toetjes! 

De smaken zijn goed, geen chemische nasmaak. En misschien nog wel het belangrijkst (buiten het resultaat) ik voel me fit,  genoeg energie om dingen op te pakken naast mijn werk.

 

Ben vol lof over het product én over de begeleiding van Inge!

                                                          Ingrid

We zijn blij dat we de stap hebben genomen om te beginnen met Slimdiet. Al jaren zijn we aan het sporten en letten we op wat we eten. De één bleef steeds steken op hetzelfde gewicht en de
ander kwam steeds meer aan.​

We zijn blij dat we de stap hebben genomen om te beginnen met

SLIMdiet. wordt aangeboden door het sportcentrum;

Simply Fit, People Care in Roermond. Dat Inge onze coach is scheelt heel veel. Het voelt vertrouwd aan. We kennen elkaar al jaren door het sporten en dat scheelt weer bij de intake. Het schept een vertrouwensband. Het is ook niet niks om te moeten beginnen met zo iets persoonlijks als diëten.​ Slimdiet past goed bij ons. Je kunt kiezen uit een assortiment en je koopt alleen wat je lekker vindt. Dit vul je aan met allerlei groenten. Leuk bijkomend voordeel, je wordt heel creatief met koken.

​Daarnaast zie je, niet geheel onbelangrijk, elke week resultaat. Door het wegen onder leiding van je coach op een professionele weegschaal, heb je niet alleen zicht op de verloren kilo's, maar ook op je vetmassa, spiermassa en vochtgehalte. Uiteindelijk verandert het je kijk op eten en ben je bewuster bezig met gezonde producten. 

Het is fijn om dit, relatief kort dieet, te volgen samen met een ander gezinslid.

                                                  Thaisa en Nienke

2020-03-25_19-35-20.jpg

Sinds jaren kamp ik met overgewicht. Toen kwam de overgang erbij en het leek een uitzichtloze situatie. Wat ik ook probeerde, er kwam geen beweging in mijn lichaamsgewicht. Met een BMI van 31 was ik veel te zwaar. Door de overgang verloor ik ook nog spiermassa. Van die dunne benen en zo’n dikke buik. Gedurende de tijd werd ik steeds gefrustreerder. Kleren gaan strakker zitten, eigenlijk wil je geen maat groter. Ik paste geen kleren meer in de winkel want ik kreeg er slechte zin van. Gezellig zo’n dagje shoppen, niet dus.

Enkele weken geleden ben ik met SLIMdiet gestart. Koolhydraatarme en eiwitrijk voeding, dat was wat ik zocht. Na een week was ik 2,4 kg kwijt. Ik geloofde het niet. Het was zeer verrassend.

 

Nu ben ik 5 weken verder, ben nog 30% van mijn streefgewicht verwijderd. Geen hongergevoel, fit en energiek, kleding die los gaat zitten. Binnenkort met een goed gevoel gaan shoppen. Op naar die laatste 30%, ook dat gaat lukken

                                                          Birgit

Even een positief bericht voor mezelf.. Na mijn gipsperiode toch lichamelijk behoorlijk ingeleverd.. Mijn lijf was ook niet meer wat het was.. Los Vd beperking waar je mee moet omgaan.. Om mezelf weer op de positieve rit te krijgen naast mijn fysio bij Birgit Schmitz Roermond en jaqueline Jacqueline Drenth maandag gestart bij mijn zus Inge van den Heurik met slim diet!! Super producten! 2.8 kg op 4 dagen.. Geen honger lekkere maaltijden en geen energieverlies! Zo blijven we tijdens deze corona toch aan onszelf werken.. 💪💪💪💪

                                                  Cecile

                                 

SLIMdiet, startbox nu van €84,00 voor €65,00
bottom of page