top of page

Healthy programma's

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors. 

Healthy Life Programma

Ons Healthy Life programma biedt ondersteuning om gezonder te gaan leven. 

Zeker in deze tijd is het vaak moeilijk om je leven weer gezonder te krijgen. PCR biedt de mogelijkheid om weer energieker, fitter en gezonder te worden.

Heb je last van overgewicht, stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw stress en spanning kunt verminderen en je spieren kunt ontspannen? Dat je kunt werken aan je concentratie, je mentale helderheid kunt verbeteren én tegelijkertijd kunt werken aan een betere nachtrust en aan het behouden van een gezonde bloeddruk en hartslag?

 

Dit is namelijk mogelijk. Start je gezonde leefstijl nu!

Leefstijlcounseling
Ontwerp zonder titel - 2022-01-01T201223.156.png
IMG_20190801_085422.jpg

Healthy Back programma

Heb jij al langer last van de onderrug? Neem dan contact op met ons. Wij hebben al 30 jaar ervaring met behandeling en training van lage rug- en nekklachten.

De start van ons RugFit® programma in 2005.

In2005 hebben we een programma opgesteld voor mensen met lage rug- en nekklachten. Nadat we beiden een hernia hadden opgelopen en daarvan moesten herstellen, bleek er weinig aangeboden te worden voor deze specifieke klachten.

Inge en Birgit zijn samen op onderzoek uitgegaan om uit te zoeken wat wel en wat niet werkt bij mensen met lage rug- en nekklachten.

Van2008-2010 heeft Birgit het RugFit® programma verder ontwikkeld tijdens haar opleiding Master Manuele therapie.

Dit heeft geleid tot een volwaardig rug programma dat we al jaren met succes toepassen.

Toch blijft het programma dynamisch en ook wij leren weer elk jaar bij. Geen enkele rugklacht is hetzelfde. 

Daarom blijft het RugFit® programma een programma op maat voor mensen met lage rugklachten.

We krijgen vaak mensen die wanhopig zijn vanwege hun rugklachten. 95%van deze mensen krijgen wij weer fit genoeg om weer te kunnen functioneren zoals ze willen.

bottom of page