top of page

Fysieke en mentale trajecten

Personal Coaching Roermond werkt samen met versschillende partners om samen de fysieke en mentale trajecten aan te bieden.

Back2workcare biedt deze trajecten aan en PCR verzorgt de fysieke trainingen binnen deze trajecten. 

Tijdens een intake moet duidelijk in beeld komen welke aandachtspunten prioriteit hebben. Door de multidisciplinaire aanpak bieden we deze trajecten op maat aan.

Deze trajecten woren ingezet door bedrijven en particulieren.

Mentale trajecten folder n303 x 216 (Brochure) (Flyer (Staand)) (Instagram-bericht (Vierka

Fysieke trajecten

Fysieke klachten kunnen ervoor zorgen dat het ziekteverzuim toeneemt. Een van de oorzaken van verzuim door fysieke klachten zijn lage rugklachten. Meer dan 80% van de Nederlandse bevolking heeft een of meerdere malen in het leven te maken met lage rugklachten.

 

"Fysiek en mentaal meer in balans"

 

Onze trajecten worden bepaald door de screening waarin we een volledig beeld krijgen van de huidige situatie. Alsmede de oorzaken en factoren die geleidt hebben tot ziekteverzuim of veelvoorkomend ziekteverzuim.

We maken gebruik van de volgende metingen:

 

Backcheck® en Flexchair®

 

Om inzicht te krijgen in kracht en balans tussen spiergroepen, coördinatie en mobiliteit. Deze metingen worden gedaan bij lage rugklachten en alle trajecten beginnen bij het begin, nl: houding en houding in beweging.

Tevens maken we gebruik van specifieke metingen voor andere gewrichten zoals o.a. schouder, heup en knie.

 

Wij zijn een Limburgs specialist op het gebied van Fysieke klachten Een lokale partij die op een

persoonlijke en unieke manier met deze problematiek omgaat.

Mentale trajecten folder n303 x 216 (Brochure) (Flyer (Staand)) (Instagram-bericht (Vierka
Mentale trajecten folder n303 x 216 (Brochure) (Flyer (Staand)) (Instagram-bericht (Vierka
Mentale trajecten folder n303 x 216 (Brochure) (Flyer (Staand)) (Instagram-bericht (Vierka

Mentale trajecten

Mentale klachten

 "Fysiek en mentaal in balans"

Stress en Burn-out lijken steeds meer bij ons leven te horen. Medewerkers hebben het vaak zwaar en weten niet hoe ze het roer om moeten gooien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan samenwerken in een team, omgaan met je eigen werkzaamheden, de situatie thuis en het sociale leven. Er zijn talloze factoren die meespelen in het ontstaan van stress en in een Burn-out terechtkomen. Wij zijn specialist op het gebied van Burn-out in Roermond en omgeving. Een lokale partij die op een persoonlijke en unieke manier met deze problematiek omgaat.

Wij zien all burn-out gerelateerde oorzaken als een proces, ook voor de toekomst. Wij leren je hoe je de dingen leert die je meemaakt, hoe je signalen herkent en hoe je de situatie waar je op dat moment inzit accepteert.

 

Omgaan met stress

Ons doel is om samen vooruit te gaan en negatieve stress te veranderen in onschadelijke positieve stress.

Ieder mens reageert anders op stressvolle situaties. Iedereen heeft een ander denkpatroon en een andere achtergrond en reageert van hieruit anders op stress. Ook al kun je de oorzaak van negatieve stress niet wegnemen, je kunt wel leren om er anders over te denken. Heel wat mensen kampen met denkpatronen die allesbehalve constructief zijn: zwart-wit denken, alleen letten op negatieve dingen, zelfverwijt, laag zelfbeeld enzovoorts. Een constructieve en positieve manier van denken helpt enorm om negatieve stress te lijf te gaan. Dit is iets wat aangeleerd kan worden.

bottom of page