top of page

Heb jij ook constant een stemmetje in je hoofd die rondspookt met duizenden redenen waarom jij niet fitter, energieker en een maatje minder kan worden?

Alweer geen blijvend resultaat

Waarom wil ik altijd maar dat ongezonde blijven eten

Ik ben weer niet afgevallen deze week, laat maar zitten

Shoppen is vreselijk, elke keer een maatje meer!

Ik eet al zo weinig en val nog niet af

Ik wil af van dat JoJo effect

Maak de switch en zet die eerste stap!!

SLIMdiet bij PCR!

Wij geloven dat iets echt gaat werken als het past in jouw leefstijl. Daarom kiezen wij voor SLIMdiet.

De SLIMdiet methode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag en zonder schommelend energie niveau. Je kunt oneindig afwisselen tussen de heerlijke gerechten die rijk zijn aan eiwitten en laag zijn in koolhydraten. De eiwitten ondersteunen en zorgen voor een verzadigd gevoel. Het zijn belangrijke bouwstenen voor je weefsel en cellen, waardoor je geen spiermassa verliest. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!       

Stel in keuken 1.jpg

Zo werkt slimdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 smaakvolle gerechten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een duidelijk omschreven stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag en je mag naar hartenlust groente toevoegen. Zo werk je stapsgewijs toe naar een blijvend gezonde leefstijl. In de handleiding staan alle stappen duidelijk omschreven en je krijgt een eigen account op de SLIMdiet site. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. Slimdiet is simpel en smakelijk afvallen. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?   

PCR staat voor je klaar

IMG_20200305_124318_resized_20200321_121

Afvallen is een van de doelen en SLIMdiet kun je ook inzetten als je gezonder wil gaan leven, een gezondere leefstijl wilt krijgen. SLIMdiet zetten we ook in als men bv zwaar werk doet en te weinig voedingsstoffen eet om je lichaam gezond te houden. Wat je doel ook is, Inge, een van onze SLIMdiet coaches zal je ondersteunen om je doel te behalen. Ze geeft  jou advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen jullie een persoonlijk traject uit en volgen jullie de voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van die overtollige kilo's?

Meld je dan aan om te starten. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend om samen te bekijken of SLIMdiet je kan helpen je doel te bereiken.

Deelnemers van SLIMdiet via PCR krijgen een eigen login voor onze eigen SLIMdiet work-outs, recepten, adviezen en tips en je ontvangt nieuwsbrieven met allerlei informatie over een gezonde leefstijl.  

Waarom SLIMdiet?

BETAALBAAR

DUIDELIJK EN EFFECTIEF VIER-STAPPENPLAN

GEMAKKELIJK VOL TE HOUDEN

LEKKERE EN GEVARIEERDE GERECHTEN

PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN ONLINE COACHING

Proef en maak kennis met SLIMdiet

assortimentbox_binnen.png

Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst eens kennis maken met de smaak van SLIMdiet? Geen probleem.  SLIMdiet heeft een assortimentbox ontwikkeld.  Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Genoeg om een week van te smullen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar. De assortimentbox is nu tijdelijk verkrijgbaar met korting van €84,00 voor € 64,99       

Bestel hier je assortimentbox of maak een afspraak!

Meld je nu aan!
Selecteer een optie

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page