top of page

Werk toe naar een gezond gewicht met SLIMdiet!

Wat is SLIMdiet?

Met SLIMdiet werk je op een slimme manier toe naar een gezond eetpatroon en het juiste BMI. Het geheim? Persoonlijke, online begeleiding. En bijna veertig verschillende gerechten. De gerechten van SLIMdiet zijn koolhydraatarm en zitten boordevol eiwitten. Je hoeft dus niet uren in de keuken te staan of geld uit te geven aan dure superfoods. SLIMdiet houdt het lekker simpel.


Online.

Ook op afstand helpen we je om aan je gezondheid en je leefstijl te werken. In deze editie van onze nieuwsbrief laten we je daarom kennismaken met SLIMdiet. Met deze fijne methode werk je op een prettige manier aan een gezond eetpatroon. Gewoon thuis. En dat allemaal onder deskundige online begeleiding van je SLIMdiet coach Inge

In 4 stappen naar een gezond gewicht dat bij jou past.

Met SLIMdiet werk je thuis toe naar een gezond gewicht. Dat doe je aan de hand van een eenvoudig stappenplan. Jij volgt die stappen in jouw eigen tempo en met je eigen doel voor ogen. Inge begeleidt je daar persoonlijk bij. Hiervoor gebruiken we een online platform, zodat je precies weet hoe lang je bezig bent en wat je moet doen. Jouw ideale gewicht is binnen handbereik!

Meld je aan voor een telefonisch intake.

Je favoriete sportschool zit nog even dicht en voorlopig ben je veel thuis. Wil je het beste van de situatie maken en op een leuke manier aan je gewicht werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonische intake. Tijdens dit gesprek hoor je precies hoe SLIMdiet werkt en kun je al je vragen stellen. Samen met Inge stel je een persoonlijk plan op. Kun jij je vinden in het plan? Dan gaan we aan de slag. De gerechten zijn gemakkelijk online te bestellen en worden supersnel thuisbezorgd. De begeleiding door Inge gebeurt telefonisch en online.



15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page