Personal Coaching Roermond

Onze Personal Trainers staan voor u klaar!

Je hebt een doel voor ogen dat je graag wil bereiken. Maak nu een afspraak om samen te bekijken wat er nodig is om dit doel te bereiken.

Ons team

Inge vd Heurik Senior Personal Trainer

Inge vd Heurik Senior Personal Trainer

Positie Senior Personal Trainer

Over Inge is gespecialiseerd als Personal Trainer van Pilates Mat en Pilates Reformer en fitnesstraining. Jarenlang heeft Inge op hoog niveau gevolleyd en weet precies wat er nodig is om fit te worden en ook om fit te blijven. Training, herstel en voeding zijn zeer belangrijke onderdelen van Personal training. Samen met Immelie geeft Inge ook voedingsadvies. Inge volgt nu de opleiding voor gewichtsconsulent.

Cecile vd Heurik Senior Personal Trainer

Cecile vd Heurik Senior Personal Trainer

Positie Senior Personal Trainer

Over Cecile is gespecialiseerd als Personal Trainer voor Pilates Mat en Reformer, Core-conditioning. Cecile heeft de dansacademie gevolgd in Tilburg en heeft daardoor de nodige danservaring opgedaan in de afgelopen 20 jaar. Ze heeft op hoog niveau gevolleyd. Cecile volgt regelmatig cursussen in diverse trainingen.

Marij Snellen

Marij Snellen

Positie Senior Personal Trainer

Ik ben Marij, 55 jaar. Ik ben vanaf mijn 18e actief in de fitness/krachtsport. Voornamelijk bodybuilding waar ik aan een aantal wedstrijden heb deelgenomen. Ik heb de opleiding fitnesstrainster/krachtsport trainster, licentie B, behaald bij NBBF, Nederlandse Bodybuilding Federatie. Dit is mijn passie, hier kan ik mijn energie in kwijt en probeer sporters altijd te motiveren. Bij Simply Fit hoop ik mijn kennis en kunnen over te dragen aan de gemotiveerde sporters. Wil jij spiermassa trainen dan kan ik je helpen met de training en een voedingsadvies dat nodig is om dit te bereiken.